Sunday, 20 April 2014

hello kitty ..


hai blogger... hari ni nak share skit.. setiap orang pasti ada minat pada sesuatu benda...betul tak??

ade sesapa kat sini yang suka hello kitty tak?? * angkat kaki nak kira ni ..!! kita sama..
Ni shawl hello kitty .. beli dekat Jitra Mall tahun lepas..

ni adalah bahan bantu mengajar yang kita reka sendiri untuk student kite..

cadar ni kita beli masa g jalan-jalan dekat masjid jamek

my name is ISSABELLA!!


frame..tiada gambar...ekekeke..coz baru beli.. 

beg ni.. beli kat padang besaq je...

ni barang-barang mandi kite :-)

kipas hello kitty kite..pasar malam jalan TAR..

lapik cursor ni... masa shopping ngan Mira..lama dah beli..
comel kan lapit kaki ni.. hitam itu menawan..

ni cover Ipong kite.. dua dah beli..

ni present dari Mira.
cute mug .. pavvilion mari..
storage box ni.. beli online je.. dekat facebook

keychain kumpul2 dari seven E




setakat ni dah ada macam-macam benda hello kitty.. pencil box,cincin,gelang, rantai,mirror, mug, botol air..n lain-lain..masih ada lagi yang tak tercapai hajat nak beli.. insyaAllah ada rezeki lebih beli.... beli mengkut kemampuan.. jangan gelojoh dear.. 

1 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum. Shawl hello kitty tu ada jual x?kalau ada sy nak beli.

Post a Comment

 
This Template Was Made & Design With Love By fatin izzanti sanusi. All Right Reserved To Me.