Thursday, 8 May 2014

semantik dan pragmatik 2014

hai u olls.... hari ni nak update sikit.. dah lama tak singgah kat blog ni.. saat-saat bz berasigment.. blog diketepikan...

dinner ohh dinner.. macam meriahh je.. weeding of the year... 
next week jalan !!

so keja-keja untuk siapkan prop weeding, banner, bunga tangan, pelamin suma.. dalam diusahakan.. thank pada ida, ain, timah n ati yang membantu, bagi pinjam itu ini, bagi idea... ahahhahaha.. 
bajet nak akhir sem... 



Sunday, 20 April 2014

hello kitty ..


hai blogger... hari ni nak share skit.. setiap orang pasti ada minat pada sesuatu benda...betul tak??

ade sesapa kat sini yang suka hello kitty tak?? * angkat kaki nak kira ni ..!! kita sama..
Ni shawl hello kitty .. beli dekat Jitra Mall tahun lepas..

ni adalah bahan bantu mengajar yang kita reka sendiri untuk student kite..

cadar ni kita beli masa g jalan-jalan dekat masjid jamek

my name is ISSABELLA!!


frame..tiada gambar...ekekeke..coz baru beli.. 

beg ni.. beli kat padang besaq je...

ni barang-barang mandi kite :-)

kipas hello kitty kite..pasar malam jalan TAR..

lapik cursor ni... masa shopping ngan Mira..lama dah beli..
comel kan lapit kaki ni.. hitam itu menawan..

ni cover Ipong kite.. dua dah beli..

ni present dari Mira.
cute mug .. pavvilion mari..
storage box ni.. beli online je.. dekat facebook

keychain kumpul2 dari seven E




setakat ni dah ada macam-macam benda hello kitty.. pencil box,cincin,gelang, rantai,mirror, mug, botol air..n lain-lain..masih ada lagi yang tak tercapai hajat nak beli.. insyaAllah ada rezeki lebih beli.... beli mengkut kemampuan.. jangan gelojoh dear.. 

Wednesday, 2 April 2014

kayak kat proton city,tanjung malim..

hai... lama tak men update blog..asa macam  banyak je mende nak di update.. hoho ^_^..
cuti-cuti aku yang berbaki 3 hari setiap minggu hanya aku habiskan di atas katil + menghadap laptop kesayangan melayan runnung man..!!( oppa).tapi minggu lepas tetiba terbuang tabiat nak g berbasikal dengan bebudak rumet..
alang-alang dah sampai kat ujung kawasan upsian ni.. kitaorang pon men la kayak.. best.. best.. lama dah tak main kayak..last sekali main..dengan teamwork "zaim" masa camping dulu.. tetiba teringat awok..tapi kita dah terlost contact lama dah..hoho. ^_^
nanti cuti-cuti minggu kite g lagi ye awok : ieda,ati, ain, dayat, pina n ah..tq to ah sbb sudi berkayak dengan titew..tdk kepunan la kitew nak kayak:-).. tite nak tido dulu.. gud nite....





 

first design : princess rainy sakura

alhamdulillah.. dapat juga kuarkan tudung2 yang berkualiti ni.. halfmoon penuh dengan manik atas kepala.. bawal pon ada.. limited edition.. first pay first gets...lets shopping.. tempahan raya/dinner dibuka.. boleh pre orde.sapa2 nak grab shawl/ bawal/halfmoon comey2 boleh pm ye.. nak raya nanti boleh la pakai tudung cun + gojes +comel -comel... insyaAllah harga yang berpatutan akan diberikan... inbox ye..
 boleh pm kat fb : princess rainy sakura 




 
This Template Was Made & Design With Love By fatin izzanti sanusi. All Right Reserved To Me.